Nieuws

kermisprogramma stadhuisstraat 2021
Let op! Dit artikel is al 234 dagen oud en wellicht niet meer relevant

[UPDATE: helaas afgelast] Stadhuisstraat wordt evenemententerrein tijdens Tilburgse kermis en maakt programma bekend

Update: vanwege de nieuwe coronamaatregelen en het verbod op evenementen van deze omvang, gaat dit evenement helaas niet door. 

Goed nieuws voor degene die wel zin hebben in een feestje. Nadat al bekend werd dat de Desperados Road Show terugkeert in de Spoorzone en ook de Amstel Bierhal opent, gaat ook de Stadhuisstraat open als evenemententerrein tijdens de Tilburgse kermis. Dat betekent dat je in het gezellige horecastraatje zonder anderhalve meter afstand kunt feesten tijdens de kermis. Inmiddels is het programma bekend.

De Stadhuisstraat – waar kroegen als Café de Boekanier, Van Horen Zeggen, Peanuts, De Wijn en Stadscafé Brick aan zijn gevestigd – voegt zich bij het evenemententerrein waar ook de Amstel Bierhal staat. Het evenemententerrein is toegankelijk met een negatieve ‘Testen voor Toegang‘ coronatest of met een vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app. De Stadhuisstraat is zeven van de tien dagen geopend als evenemententerrein. Het programma bestaat uit live-muziek en verschillende dj’s. Welke stijlen je allemaal hoort in de Stadhuisstraat tijdens de Tilburgse kermis? Denk aan Nederlandstalig, après-ski, disco en veel meer. De toegang is helemaal gratis.

Kermisprogramma Stadhuisstraat

Benieuwd naar het programma? Lees dan snel verder. De Stadhuisstraat is op deze dagen als evenemententerrein geopend van 16:00 – 00:00 uur. De kroegen in de straat mogen tot 04:00 uur open blijven. Je kunt je feestje dus binnen voortzetten als het buitenprogramma is afgelopen.

Meer informatie

Zoals gezegd is de entree dus gratis en voor iedereen toegankelijk mits je een QR code in de CoronaCheck-app kunt laten zien. Op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen rondom de evenementen in de Stadhuisstraat? Volg ze dan vooral op Facebook en check deze website.