Nieuws

stadsbranderij
Let op! Dit artikel is al 234 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Koffieliefhebbers opgelet: Stadsbranderij Locals opent in de Spoorzone

Koffieliefhebbers opgelet! De Spoorzone is binnenkort een koffiebranderij rijker: Stadsbranderij Locals opent haar deuren in dit prachtige Tilburgse gebied. 

De Stadsbranderij was eerst te vinden in Locals in het Tilburgse Dwaalgebied. Vorige week werd op deze locatie voor het laatst koffie gebrand. Geen paniek: Locals blijft natuurlijk gewoon open voor heerlijk eten en drinken. Ook de zelf gebrande koffie blijven ze hier schenken.

Stadsbranderij Locals

Dat de koffie van Stadsbranderij Locals lekker is, staat buiten kijf. De koffie stond afgelopen jaar namelijk voor het eerst in de landelijke koffie top 100 van Misset Horeca. De koffie is niet alleen bij Locals te drinken. Je kunt namelijk ook zelf een zak koffiebonen of gemalen bonen van de Stadsbranderij aanschaffen zodat je deze Tilburgse koffie ook thuis bij je krantje kunt drinken.

De koffie van Stadsbrouwerij Locals is online te bestellen. Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de branderij in de Spoorzone? Zorg dan dat je ze blijft volgen op Instagram.

 

Reageer op dit bericht