Stadsbrouwerij 013 geeft 7 cadeautips en maakt heerlijk 4-gangenmenu voor thuis tijdens kerst

cadeautips stadsbrouwerij 013
Met alle gekte die 2020 met zich meebrengt, zouden we het bijna vergeten: kerstcadeaus! De horeca mag dan wel dicht zijn, maar Stadsbrouwerij 013 heeft daarom wat extra handjes gekregen om lekker veel en extra bijzondere bieren te brouwen. Speciaal zodat iedereen in Tilburg en omstreken de gaafste bier-kerstcadeaus onder de boom kan leggen! In de webshop hebben ze alvast een overzicht gemaakt met alle cadeaus. Wel zo gemakkelijk!

Luxe 4-gangen kerstdiner experience @ home

Tijdens de gehele feestdagen periode (dus ook tussen kerst en oud en nieuw) kun je een overheerlijk kerstdiner bij Stadsbrouwerij 013 bestellen. Dit menu kan ook volledig vegetarisch en bevat vijf hoogstaande gerechten die je super easy op tafel zet. Dit doe je aan de hand van duidelijke instructievideos en met alle ingrediënten die door de koks van Stadsbrouwerij 013 zijn voorbereid; jij hoeft het alleen nog op te maken. Dineer in stijl met de volledige tafelaankleding! Van placemats en servetten tot kaarsen en bierviltjes. Een echte kerst experience dus!

Cadeautips Stadsbrouwerij 013 voor onder de kerstboom

Naast een heerlijke kerstdiner experience, heeft Stadsbrouwerij 013 ook nog een aantal cadeautips voor onder de kerstboom. Fijne tips om de bourgondische Tilburger te verrassen. 

1. Online proeverij van speciaalbieren (én luxe bonbons)

Een ware belevenis en kerstcadeau waar je iedereen wel blij mee maakt. Al helemaal als deze coronaproof is en jij als gever gewoon gezellig mee kunt doen! Aan de hand van een leuke interactieve biervideo leer je wat bier nou zo lekker maakt, hoe je het proeft en hoe het gebrouwen wordt. Ook komt het Tilburgse verhaal achter de afzonderlijke bieren aan bod, verteld door de zytholoog van Stadsbrouwerij 013, zelf Tilburger en een beste verhalenverteller! In de versie met chocolade, gaan ze extra diep in op het pairen van bonbons met bier. Een top combi en een bier-ervaring die je deze kerst niet aan je voorbij wil laten gaan. Extra leuk: de chocolade & bier proeverij is t/m zondag 20 december 2020 in de aanbieding, dus wees er voor dit kerstcadeau snel bij! 

2. Bierpakketten… in álle soorten en maten en in de leukste cadeau verpakkingen

De leuke cadeaupakketten van Stadsbrouwerij 013 variëren zodat er voor iedereen wel wat bij zit! Zo bieden ze voor de echte HOP-lover een speciaal IPA cadeaupakket aan. Voor die ene persoon die het liefst bij de kachel zit met een warme, donkere, zware stout: de bierbox Winterwarmte. De 4-pack van verrassende bieren ontvang je met een echt Tilburgs bierglas! Kijk voor de rest van de pakketten eens op onze webshop.

3. XL flessen

In plaats van romantisch samen een wijntje drinken, kun je ook eens een mooie grote fles speciaalbier opentrekken! De XL flessen van 75cl komen in de gaafste cadeauverpakkingen. Het allernieuwste bier Mooi de Klos barrel aged is ook verkrijgbaar in dit formaat. 

4. De met zilveren medaille bekroonde Lumunus!

Onlangs won de Belgian IPA Lumunus van Stadsbrouwerij013 een zilveren medaille en daar zijn ze uiteraard ongelofelijk trots op. De Lumunus verdient zeker een plekje op jouw kersttafel dit jaar! 

5. Luxe borrelplateau

Ben je op koopjesjacht voor die bourgondische foodlover? Deze foodie zal zijn geluk niet op kunnen bij het ontvangen van het luxe feestplateau van Stadsbrouwerij 013. Of zet deze crème de la crème onder de borrelplateaus op tafel tijdens het uitpakken van de kerstcadeaus. Het is een mooie selectie van de smaaksensatie’s van Stadsbrouwerij013. Alle bites zijn huisgemaakt met passie. En dat proef je!

6. Bierlikeur

Een tijd geleden bracht Stadsbrouwerij 013 een nieuw soort likeur op de markt; Albatros bierlikeur. Dit is een rijk en robuust likeur, verkregen door het distilleren van de quadrupel Schering en Inslag. De karakteristieke fris,- en fruitigheid heeft het likeur te danken aan het Kruikje Blond. Daarvan weten de kenners intussen dat dit het blonde bier van Stadsbrouwerij 013 is met hints van honing, hop en bloemen. Ook is er saffraan in verwerkt. Dit licht gezoete likeur heeft typische volle aroma’s, wat zowel bierliefhebbers als niet-bierliefhebbers zal aanspreken. Uiteraard ontleent de naam zich aan de gelijknamige boot aan de Piushaven.

7. Cadeaubon voor een avondje uit in hartje Tilburg

Iemand verrassen met een culinaire avond vol bier en goed eten? Doe een waardebon cadeau! Het kerstcadeau dat de gelukkige volledig naar eigen wens in mag vullen. Want naast een avondje genieten in het proeflokaal van Stadsbrouwerij 013 (wanneer ze weer open mogen), is deze cadeaubon ook in te leveren voor alles in de webshop.

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat leeft en speelt rondom Stadsbrouwerij 013? Leuke acties en nieuwtjes bijvoorbeeld? Zorg dan dat je ze volgt op Facebook en Instagram.

En check uiteraard de webshop voor leuke cadeaus onder de boom!