Nieuws

Stadscamping geopend tijdens Festival Mundial
Let op! Dit artikel is al 421 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stadscamping geopend tijdens Festival Mundial

Ook dit jaar gaat Festival Mundial weer een samenwerking aan met de Stadscamping. De pop-up camping wordt het laatste weekend van juni omgetoverd tot Mundial-kampeerterrein. Bezoekers kunnen hun tentje opzetten als ze een combiticket kopen voor €72,50. Dit geeft zaterdag en zondag toegang tot de camping en tot het festivalterrein.

Tickets Mundial & Stadscamping

Tot en met 1 april kunnen Early Birds hun ticket kopen voor €37,50. Na die datum start de reguliere kaartverkoop en zijn er ook dagtickets beschikbaar. Een weekendticket kost dan €45 en een dagticket €32,50. Het befaamde verrassingsoptreden van Festival Mundial is enkel te bezoeken met een Early Bird ticket. Voor degene die naast het net vissen, geeft de organisatie na 2 april nog een aantal tickets weg voor het verrassingsoptreden.

Dit jaar biedt Festival Mundial ook groepstickets aan. Voor €212,50 krijg je 5 weekendtickets. Zo hebben groepen festivalgangers meteen de eerste biertjes terugverdiend. Tickets zijn te koop via de website van Mundial.

Voor mensen die al willen warmdraaien op vrijdagavond, zijn er extra campingarrangementen te boeken. Ga voor meer info naar de website van Stadscamping Tilburg.

Reageer op dit bericht