Stadscamping Tilburg opent tijdelijk in Moerenburg

stadscamping tilburg

Stadscamping Tilburg verhuist tijdelijk naar misschien wel het mooiste stukje natuur van de regio: Moerenburg. De Stadscamping gaat in de week van 19 april 2017 voor het eerst open op de nieuwe locatie. Dan kunnen gasten van Festival Roadburn de camping officieel inwijden. 

Voorheen kon je de stadscamping vinden op het voormalige Van Gend & Loos terrein. Door geplande werkzaamheden moet de camping eventjes uitwijken naar een andere locatie. Vanaf 2018 keren ze weer terug op het VGL terrein.

Vaste mini-camping

De stadscamping opent in 2017 voor verschillende festivals in Tilburg. Naast bezoekers van Roadburn, kunnen ook festivalgangers van Festival Mundial en Woo Hah! overnachten op de camping. Verder keert de Buurtcamping in 2017 terug op de stadscamping.

Vanaf 2018 komt er overigens een vaste mini-camping op het VGL terrein waardoor je meer kansen hebt om een keer op de stadscamping te overnachten.

Overnachten op Stadscamping Tilburg

Wil jij een keer overnachten op de stadscamping of in combinatie met een festival? Blijf dan de website van Stadscamping Tilburg in de gaten houden voor actuele informatie. Op de camping kun je naast overnachten in je eigen tent of camper tijdens Roadburn ook Flexotels of Festipi’s huren.