Stadsnieuws en Tilburg.com brengen een Koningsdag krant uit

Ja, je leest het goed: Tilburg.com gaat verder op papier! Althans, voor dit weekend dan. Samen met het Stadsnieuws hebben we namelijk hard gewerkt aan een speciale uitgave van de huis-aan-huis krant. De volledige zaterdageditie van 23 april staat in het teken van Koningsdag. 

We hebben de koppen bij elkaar gestoken om de leukste uittips van Koningsdag en Koningsnacht in Tilburg te bundelen. Niet alleen de samenwerking met het Stadsnieuws is uniek te noemen, ook de vormgeving en de verhalen zijn anders dan je gewend bent en natuurlijk helemaal in Oranjethema.

Dit kun je verwachten

Wat je in deze speciale Koningsdag editie kunt verwachten? Een overzicht van de leukste feestjes en markten, een plattegrond van de stad met alle highlights, de complete playlist van Tilburg Zingt, een overzicht met de bereikbaarheid, prijsvragen, foto’s en meer. Ook omschrijven bekende Tilburgers hun ideale Koningsdag en kun je er alles vinden over de evenementen in de Reeshof. Hiermee is het Stadsnieuws van zaterdag een echt bewaarexemplaar geworden.

Meer informatie

Het Stadsnieuws wordt gratis wekelijks op woensdag en zaterdag verspreid bij zo’n 100.000 adressen in Tilburg. Wil jij dit exemplaar bemachtigen? Zorg dan dat je geen nee-nee sticker op je brievenbus hebt. Wil je alle informatie over Koningsdag online bekijken? Blijf dan gewoon even hangen op Tilburg.com en bekijk onze Koningsdag-pagina.