Nieuws

Let op! Dit artikel is al 573 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stappegoor verandert dit weekend in grote zwembioscoop

Plannen voor het weekend aan het maken maar twijfel je of je een filmpje gaat pakken of lekker met je vrienden gaat zwemmen? Je kunt het dit weekend combineren. Recreatiebad Stappegoor organiseert namelijk samen met Euroscoop een MovieSwim avond. Het zwembad wordt zaterdagavond 3 maart omgetoverd tot een grote bioscoop, waar je vanaf 18.30 uur welkom bent voor de film Vaiana.

MovieSwim

De Nederlandstalige film Vaiana wordt op een groot doek in het recreatiebad uitgezonden. Er liggen verschillende drijfmiddelen in het water, maar je kunt natuurlijk ook gewoon in het water liggen of vanaf de kant kijken. Om 19.00 uur start de film en na ongeveer drie kwartier is er een halfuur pauze zodat je wat lekkers kunt halen bij Horeca Stappegoor. Er is ook een speciaal filmmenu, namelijk een Broodje Jantje met flesje fris voor €5,95. Na afloop krijg je ook nog eens een bekertje popcorn mee van Euroscoop Tilburg. Een ding is zeker: het wordt een onvergetelijke avond!

Kaarten

Vanaf woensdag 7 februari kun je je kaartje voor deze filmavond kopen bij de receptie van Recreatiebad Stappegoor. Voor €7,50 kun je een kaartje kopen en met een Tjippas betaal je slechts €4,90. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen, maar er zijn maar een beperkt aantal kaarten.  Wil je kaartjes reserveren? Stuur dan een mail naar sportmarketing@tilburg.nl en geef aan hoeveel kaarten je wilt en op welke naam ze mogen worden gezet. De kaarten dien je uiterlijk vrijdag 2 maart op te halen bij de receptie. Op = op dus wacht zeker niet te lang.

Kinderfeestjes

Het is tijdens de MovieSwim ook mogelijk om een kinderfeestje te boeken. De prijs voor een kinderfeestje bedraagt €12,50. Voor meer informatie en reserveren, neem contact op via info@horecatilburg.nl of bel naar 013 581 16 74.

Deze avond staat geheel in het teken van de filmavond. Dit betekent dat het recreatiebad deze avond geopend is. Alle glijbanen en waterattracties zijn gesloten.

Reageer op dit bericht