Nieuws

Jeroen Vos Fotograaf isgespecialiseerd in:
- Bruidsreportages
- Fotografie voor bedrijven
- Productfotografie
- Eventfotografie
- Fotofeestjes
www.jeroenvosfotograaf.nl
Let op! Dit artikel is al 921 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Star Wars-helden landen in Tilburg

Verlies jezelf in de wereld van Star Wars. Hoe? Kom op 16 december naar bioscoop Pathé voor de Tilburgse première van The Force Awakens, de zevende film in de wereldwijd bekende sciencefiction-serie. Beleef daar de wereld – of is het de kosmos – van Star Wars door de The Force Awakens te ondergaan en door er de exclusieve Starmarkt te bezoeken.

In samenwerking met vijf studenten van Fontys Acadamy for Creative Industries beloont Pathé het lange wachten van de Star Wars-fans op de nieuwe film op een bijzondere manier. De Starmarkt bij de première van The Force Awakens biedt een scala aan Star Wars-vermaak, die de wereld van Galactica dichterbij brengt. Speel een spel en breng de avonturen van de Star Wars-helden tot leven of vul je verzameling aan met speciale T-shirts en caps.

Pre-party in Soups and Shakes

Pathé biedt honderd echte Star Wars-fans bovendien de mogelijkheid om een speciale pre-party in Soups & Shakes bij te wonen. Deze ruimte in Pathé, normaalgesproken onze sandwichshop, zal dan even onderdeel zijn van Galactica, compleet met Yoda Soda-cocktails en Galactische muziek. Kom dus op 16 december, vanaf 11 uur ‘s ochtends naar Pathé aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg en zie de Star Wars-helden landen in Tilburg.

Tickets

Tickets zijn te koop via de website van Pathé Tilburg of aan de kassa van Pathé Tilburg. Parkeren met 50% korting kan in de Heuvelpoort parkeergarage

Reageer op dit bericht