Start MuZiek op Zondag in Tilburgse ziekenhuizen

muziek op zondag

In samenwerking met Innerwheel Triborch Tilburg hield het Impresariaat Kunsten, onderdeel van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK), zaterdag 11 april een spetterende varieté avond in de Tiliander te Oisterwijk. Hiermee wierven zij 5500 euro, bestemd voor het project Muziek op Zondag in het Elisabeth en Tweesteden ziekenhuis te Tilburg.

Deelnemende artiesten
De reacties waren zeer lovend. Bezoekers waren zowel ontroerd (Isabelle Amé) als onder de indruk (Grooveaholics enRaphaël Billet) en verrast (Strike ’N Strings). Ook werd er deze avond veel gelachen (de Italianen) om de talenten van het Impresariaat Kunsten.

MuZiek op Zondag
Met de opbrengst van deze avond organiseert het Impresariaat Kunsten (IK) concerten onder de naam ‘MuZiek op Zondag’ in het Elisabeth en Tweesteden Ziekenhuis.
Marieke Machado-Veekens van het IK uit met trots haar blijdschap over de start van dit nieuwe project. De achterliggende gedachte is om patiënten, samen met hun familie/vrienden, te verwennen met een optreden van FHK-studenten en ze zo even uit de werkelijkheid te halen.

Impresariaat Kunsten
Het Impresariaat Kunsten verzorgt avondvullende programma’s, muzikale omlijsting, circus- of theateract, voor zowel particulieren als bedrijven en tegen een zeer voordelig tarief. De talentvolle (afgestudeerde) studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten doen op deze manier – als cultureel ondernemer – presentatie en podiumervaring op en leren de ins en outs van het werkveld kennen.

Meer informatie?
Meer informatie over het Impresariaat Kunsten, de artiesten of MuZiek op Zondag?
Kijk dan op fontys.nl/impresariaat, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via fhkik@fontys.nl, tel. 08850 – 79155