Starters4Communities Tilburg zoekt lokale initiatieven om te ondersteunen

Starters4Communities

In september start Starters4Communities Tilburg weer met een nieuw trainingsprogramma op het gebied van sociaal ondernemerschap. Een groep gemotiveerde starters begint dan aan hun carrière in sociale impact maken in Tilburg. Daarvoor zoekt de organisatie Tilburgse stads- en buurtinitiatieven!

Voorjaar 2017

In het voorjaar van 2017 hebben de starters van Starters4Communities vier Tilburgse initiatieven ondersteund, namelijk: 4Women, Ruilwinkel Tilburg Noord, Dierenvoedselbank Blije Pootjes en Stadscamping Tilburg. Voor het najaarsprogramma zijn ze op zoek naar 5 of 6 lokale initiatieven om te ondersteunen.

Starters4Communities zoekt initiatieven

Als initiatiefnemer kun je kosteloos deelnemen aan de workshops in het trainingsprogramma, waarbij je kennis en vaardigheden opdoet met betrekking tot sociaal ondernemerschap. De starters die het initiatief ondersteunen gaan gezamenlijk kijken naar hoe het initiatief zich kan professionaliseren en nog waardevoller kan zijn voor de stad en haar bewoners! Tilburg, samen sterker!

Klinkt dit als muziek in de oren? Voor meer informatie is Starters4Communities Tilburg te benaderen per mail. Je kunt een mail sturen naar goedele@starters4communities.nl ter attentie van Goedele Smeulders. Wil je zelf als starter deelnemen aan het trainingsprogramma, dan kan dit natuurlijk ook!

Starters4Communities