Nieuws

hit profit station88
Let op! Dit artikel is al 132 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Station88 verwelkomt HIT Profit als nieuwe business partner

HIT Profit heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Wie is HIT Profit?

“HIT Profit is kennispartner op het gebied van energie-inkoop en verduurzaming. We beperken de energievraag van je onderneming. Vanuit inzicht en monitoring bieden onze Analisten energiebesparende adviezen, conform de Wet milieubeheer. Het resultaat? Je voldoet 100% aan geldende regelgeving, en je bespaart structureel kosten door minder te verbruiken. We zijn je copiloot die je ontzorgt in je reis naar een toekomstgerichte onderneming; een duurzame onderneming,” vertelt Frank van Oers, consultant bij HIT.

“We zijn blij met de samenwerking met Station88. Op die manier kunnen we met regionale ondernemers aan de slag met de energietransitie, want verduurzamen gaat veel sneller als je het samen doet. Dus laten we de handschoen oppakken en elkaar stimuleren en motiveren om Tilburg en omgeving een stuk duurzamer te maken,” gaat Frank verder.

Over Station88

Station88 is hét Tilburgse huis voor ondernemerschap en innovatie en daarnaast hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Meer informatie

Wil je meer weten over Station88 of HIT Profit? Check dan de websites van beide partijen.