Nieuws

unipartners station88
Let op! Dit artikel is al 116 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Station88 verwelkomt UniPartners als nieuwe businesspartner

Station88 verwelkomt wederom een nieuwe businesspartner: UniPartners. Lees snel verder voor meer informatie over deze samenwerking. 

Maar wat doet UniPartners precies? Dat legt Maarten Grubben – voorzitter en projectmanager van Unipartners – uit. “Wij zijn UniPartners Tilburg, een academisch adviesbureau gelieerd aan Tilburg University die dé brug vormt tussen studenten en het bedrijfsleven. Dit doen we door de beste bachelor- en masterstudenten op projectbasis in te zetten bij bedrijven, waardoor studenten praktijkervaring op kunnen doen en ondernemers een unieke kans hebben om op een laagdrempelige manier de meest recente universitaire kennis in huis te halen!

Hij is dan ook blij met de samenwerking met Station88. “In het helpen van ondernemers streven Station88 en UniPartners Tilburg een gezamenlijk doel na. Al sinds het ontstaan van Station88 zijn onze organisaties bij elkaar betrokken geweest, maar met dit officiële partnerschap wordt deze samenwerking nog eens extra kracht bijgezet. Gezamenlijk staan wij klaar om ondernemers in de regio Midden-Brabant vooruit te helpen!”

Over Station88

Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen.

Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Meer informatie

Wil je meer weten? Check dan vooral de website van Station88. Meer informatie over UniPartners? Bekijk dan deze website.