Nieuws

matchdag van WeHelpen Tilburg
Let op! Dit artikel is al 412 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stel jouw vraag voor de matchdag van WeHelpen Tilburg

Kun jij op vrijdagmiddag 24 november wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het wisselen van zomer- naar wintergarderobe of het winterklaar maken van de tuin? Plaats je hulpvraag dan op www.wehelpen.nl/tilburg en vermeld in je profiel en bij de hulpvraag het trefwoord ‘matchdag Tilburg’. Medewerkers van de organisaties die bij WeHelpen Tilburg betrokken zijn pakken die dag namelijk kleine hulpvragen aan.

Foto: archief WeHelpen

Matchdag van WeHelpen Tilburg

De matchdag is op vrijdag 24 november tussen 10.00 en 15.00 uur. Achter de schermen wordt gezorgd voor matches tussen hulpvragers en hulpbieders. Ralf van Poll (Opera Consultancy) neemt daarvoor van tevoren met beiden contact op. Deelnemende organisaties zijn coöperatie WeHelpen, ContourdeTwern, Rabobank Tilburg en omstreken, MEE, CZ en Gemeente Tilburg.

De projectgroep staat te popelen om jou te helpen! Deel je vraag of oproep dus snel via www.wehelpen.nl/tilburg.

Over de organisatie

Op WeHelpen Tilburg kunnen Tilburgers heel eenvoudig informele hulp vragen en aanbieden. Als je een lift naar het ziekenhuis zoekt bijvoorbeeld. En wanneer je ermee geholpen bent als iemand wat boodschappen voor je meeneemt, omdat je zelf tijdelijk slecht ter been bent. Maar ook als je iemand anders een handje wilt helpen. Bijvoorbeeld als je jouw groene vingers wilt gebruiken om iemands heg te snoeien. Of omdat het een kleine moeite is om ook de hond van de buurvrouw een keer uit te laten. Al zo’n duizend Tilburgers hebben zich aangesloten. Omdat elkaar helpen vanzelfsprekend is.

Reageer op dit bericht