Nieuws

Sterre Kinderopvang
Let op! Dit artikel is al 508 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Sterre Kinderopvang sponsor bij Tilburg Ten Miles

Sterre Kinderopvang en Golazo Athletics / Tilburg Ten Miles zijn een overeenkomst aangegaan, waarbij Sterre Kinderopvang zich voor drie jaren verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement.

Maike van de Pas, directeur van de Kinderopvang , en Henk van Doremalen, directeur Tilburg Ten Miles, ondertekenden daarvoor het contract. Het betekent dat de minirun, op zondag 3 september 2017 het onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles voor de allerkleinsten, de benaming Sterre Minirun gaat krijgen.

Sterre Kinderopvang

Maike van de Pas: ‘Sterre Kinderopvang hecht waarde aan buiten zijn, aan bewegen en vindt het belangrijk dat ieder kind vanuit zijn of haar kwaliteit de wereld mag ontdekken. We laten ons graag verwonderen door de kinderen, de Sterre Minirun sluit daar goed op aan.

Henk van Doremalen: ‘We zijn buitengewoon verheugd dat Sterre Kinderopvang zich wil verbinden aan ons evenement. Ze passen prima bij het onderdeel minirun, waar de 0 tot 4 jarigen aan mee kunnen doen. Wij hechten er als grootste sportevenement in de regio zeer aan dat er uit allerlei geledingen, organisaties en bedrijven steun is voor het evenement.

Geen ander sportevenement wordt zo breed gedragen door de Tilburgse gemeenschap. De overeenkomst met Sterre Kinderopvang is daar weer het bewijs van. Het is voor de kernorganisatie en de vele honderden vrijwilligers weer een stimulans om de schouders de komende maanden onder de organisatie van de 30e editie te zetten.’

Reageer op dit bericht