Steun Tilburgse winkels: check hier welke winkels momenteel uitverkoop hebben en hoe je kunt bestellen

uitverkoop steun tilburgse winkels

Winkeliers worden momenteel hard getroffen door de regels rondom het coronavirus. In de drukste periode van het jaar (eind december) moesten de deuren sluiten en onlangs werd bekend dat dit nog wel even gaat duren. En dit midden in een periode van uitverkoop en tijd waarin normaal gesproken de nieuwe collecties in de winkel zouden liggen. 

En dus hebben Tilburgse winkeliers nauwelijks inkomsten. Toch kun je Tilburgse winkels steunen door online te bestellen. Wij deden een rondje langs verschillende winkels in de binnenstad en vroegen hoe mensen hen konden ondersteunen in deze moeilijke periode. De algemene tendens: teleurgesteld dat ze langer dicht moeten, zorgen over de toekomst en dankbaarheid naar trouwe klanten.

Zo steun je Tilburgse winkels

Benieuwd waar je allemaal kunt profiteren van uitverkoop? Check het hieronder.

  • Re-Issue Tilburg: Nieuwe collectie druppelt binnen en is te koop via de webshop. Ook kun je hier profiteren van sale tot 50% op de wintercollectie. Je bestelling wordt dan netjes bij je thuisbezorgd.
  • STUEN Store: Ook hier verschijnt de nieuwe collectie op de webshop. Daarnaast hebben ze sale van 30% tot 50% op mooie merken. Je bestelling wordt vanaf €150,- gratis thuisbezorgd. Ook is het mogelijk om je bestelling op afspraak op te halen in de winkel.
  • Tatio & Max Luxury Menswear: Hadden voor de coronatijd geen webshop, maar hebben de afgelopen weken heel erg hard gewerkt om toch een webshop met een geselecteerd aantal producten te lanceren. Hier kun je onder andere profiteren van sale op merken als Stone Island, CP Company en Filling Pieces. Je bestelling wordt netjes bij je thuisbezorgd of je kunt je bestelling oppikken bij het pick-up point.
  • Mint & Pepr: persoonlijke bezorging in Tilburg en omstreken. Momenteel kun je profiteren van kortingen van 50% op hele mooie merken. Check de collectie op de website en stuur een berichtje met de kleding die je graag wilt. Je krijgt dan online advies. Volg Mint & Pepr ook vooral op Instagram. Hier plaatsen ze niet alleen hun mooie kleding, maar proberen ze ook mensen aan het lachen te maken.
  • Go-Britain: ze hebben momenteel uitverkoop en ook nog een kortingscode. Met de kortingscode ‘off20%’ krijg je namelijk 20 procent korting op de hele collectie, inclusief de sale. Check snel de webshop en bestel, dan wordt je bestelling snel bij je thuisbezorgd.
  • G&G Special Sizes For Men: hoogwaardige grote maten herenzaak met hele mooie merken zoals Lacoste, Paul & Shark en veel meer. Eigenaar Paul geeft altijd een mooie korting. Via Facebook kun je zien wat het aanbod is en op verzoek geeft hij ook advies.
  • Eindeloos in de Mode: alle sale is momenteel 50% exclusief de nieuwe- en basiscollectie. Ze hebben een ‘pas-tas’. Dit houdt in dat je de kleren die je graag wilt, kunt laten bezorgen, meteen thuis kunt passen en per tikkie of cash kunt afrekenen. Daarnaast geven ze persoonlijk advies via Facebook. Check hun Facebook en Instagram om op te hoogte te blijven.
  • Fresh: uitverkoop met kortingen tot wel 50%. Ook de nieuwe collecties worden nog steeds aangevuld. Check vooral de webshop voor het aanbod. Ook kun je via direct message op Instagram en door te WhatsAppen kleding en accessoires bestellen. In Tilburg (ook de Reeshof) bezorgen ze gratis.
  • VIVE: bezorgen bestellingen zelf in Tilburg en omstreken, bestellingen buiten Tilburg worden als pakketje verstuurd. De sale loopt op tot 50% en daarnaast is de nieuwe collectie de moeite meer dan waard. Zijn erg actief op social media waar je de laatste ontwikkelingen goed kunt volgen.
  • Maradgo Mode: gaan zelf langs klanten of laten bestellingen bezorgen door de fietskoeriers van Tour de Ville. Je kunt bestellen via het bestelplatform Winkelstraat.nl of door een berichtje te sturen via Facebook en Instagram. Ook zijn ze momenteel hard aan het verbouwen om na de lockdown twee keer zo groot open te gaan. Sale loopt op tot 50%.
  • Le Flux: uitverkoop op veel kleding en accessoires. Ook een hoop nieuwe collectie binnen. Je kunt bestellen via de webshop. Ook hebben ze regelmatig speciale acties. Daarvoor kun je ze het beste volgen op Instagram.
  • TIEN: Je kunt bestellen via de webshop en kunt ook altijd advies in winnen door een DM te sturen op Instagram. Zijn op dit kanaal ook erg actief zodat klanten op de hoogte kunnen blijven van alle ontwikkelingen, acties en de collectie. Nieuwe collectie komt ook binnen en wordt via Instagram gepromoot.
  • Superdry Tilburg: een webshopde winkel heeft recent gelanceerd met sale van 30% tot 50% korting. Je bestelling wordt vanaf €50,- gratis verzonden. Bestel je voor 15:00 uur? Dan is je bestelling dezelfde dag verzonden.
  • Intertoys XL Aabe: in lockdown tijd is het natuurlijk heel erg leuk om spelletjes te spelen. Wist je dat de Intertoys in de Aabe-fabriek de grootste franchise speelgoedwinkel van Nederland is? Je kunt er online bestellen. Check op de Facebook-pagina hoe dat bestellen in zijn werk gaat.
  • The Sting en Costes: wellicht grote ketens, maar wel met hun oorsprong in Tilburg. Je kunt er online bestellen en ze hebben momenteel een hoop uitverkoop.
  • Sensa Shoes: hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en een nieuwe webshop geopend. Ze geven passend advies via social media als er vragen zijn. Bestel je voor 17:00 uur dan word je bestelling dezelfde dag nog bezorgd als je in de regio Tilburg woont.
  • Superfly: tjokvolle webshopsocial media.je kunt op allerlei verschillende manieren shoppen. Bijvoorbeeld in de , door te windowshoppen in de Nieuwlandstraat en via Bezorging is altijd gratis.

Missen wij Tilburgse winkels in dit overzicht met een leuke uitverkoop? Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com en we zetten het erbij.

Bezorgpilot uit de binnenstad

Ook is de bezorgpilot uit de binnenstad tot en met eind januari verlengd. Bij verschillende winkels kun je online bestellen en je bestelling wordt dan dezelfde dag door de fietskoeriers van Tour de Ville gratis bij je bezorgd. Deze service is ook nog eens helemaal gratis. Benieuwd bij welke winkels je allemaal kunt bestellen? Check dan deze website.