Nieuws

tilburgse stadsquiz steven brunswijk
Let op! Dit artikel is al 234 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Steven Brunswijk presenteert tweede editie Tilburgse Stadsquiz

Cabaretier Steven Brunswijk presenteert nogmaals de Stadsquiz Tilburg. Hij is naast zijn theatervoorstellingen bekend van televisieprogramma’s zoals The Big Escape, Expeditie Robinson en Het Perfecte Plaatje. De tweede editie van dit nieuwe gezellige Tilburgse evenement vindt op zaterdagavond 2 november plaats in het Koning Willem II Stadion.

Het belooft een succes te worden, ook omdat de opbrengst weer naar een goed doel gaat, namelijk een Tilburgs project van de Quiet Community die zich inzet voor armoede situaties in Nederland. Dit jaar is het goedkoper om mee te doen en er komen meer doe-vragen. Daarmee mikt de organiserende Kiwanisclub Tilburg op een verdubbeling van het aantal teams.

“Het aantal inschrijvingen is met zo’n vijfentwintig nu al gelijk aan het totaal van vorig jaar. Onze ervaring is dat de meesten zich pas in de laatste weken aanmelden, dus wij verwachten een verdubbeling van het aantal teams!” Dat zegt Erwin Boons, binnen Kiwanis Tilburg met een commissie verantwoordelijk voor de organisatie: “wij zijn blij dat Steven weer bereid is om de stadsquiz te presenteren. Hij is enthousiast en wij denken dat hij er samen met DJ Bas net als vorig jaar weer een echt feestje van zal maken met de bekende ongedwongen Tilburgse gezelligheid. En waar kan dat beter dan in ons eigen Willem II stadion!”

Meer ‘doe-vragen’ en deelname goedkoper

Tijdens de quiz zullen de teams meer dan tweehonderd vragen beantwoorden in diverse rubrieken, maar meestal gerelateerd aan onze stad. Volgens Boons zullen er dit jaar meer doe-opdrachten in verwerkt worden en is deelname aantrekkelijker gemaakt: “Een particulier team betaalt nog maar 75 euro. Er kan ook worden ingeschreven als zakelijk team en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot sponsoring. Zo kan een bedrijf of team ook vanuit één van de skyboxen deelnemen, inclusief hapjes en drankjes. Dat is een bijzondere manier om eens met collega’s of klanten een avond aan de slag te zijn. Er is nog een beperkt aantal skyboxen beschikbaar, dus je moet er wel snel bij zijn!”

Inschrijven kan op www.stadsquiztilburg.nl. Daar vind je ook alle informatie over de quiz, het goede doel en de sponsormogelijkheden.

Reageer op dit bericht