Nieuws

stichting tess
Let op! Dit artikel is al 438 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stichting Tess collecteert voorafgaand aan Willem II – Go Ahead Eagles

Stichting Tess gaat voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – Go Ahead Eagles collecteren bij de verschillende toegangspoorten van het stadion. Stichting Tess kan al jaren rekenen op de warme steun van Willem II Tilburg en haar supporters. Aanstaande zondag hebben supporters en sponsoren weer de mogelijkheid om bij te dragen aan dit goede doel. 

Bij de ingang van alle vakken staan wachtlijstouders en vrijwilligers te collecteren. Stichting Tess bestaat inmiddels tien jaar en in deze jaren hebben ze al meer dan 110 kinderen therapie kunnen aanbieden. De therapie wordt helaas door geen enkele zorgverlener vergoed, waardoor het belangrijk is dat Stichting Tess zich hier voor inzet.

De stichting is optimistisch en hoopt dat alle supporters een euro kunnen missen zodat er weer een kind op de wachtlijst geholpen kan worden.

Over Stichting Tess

De belangrijkste doelstelling van Stichting Tess is om kinderen met het syndroom van down, autisme of een al dan niet aangeboren verstandelijke en/of motorische beperking therapie aan te bieden. Deze therapie is een dolfijn ondersteunende therapie op Curaçao bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Centre. Dit doet de stichting in een organisatie waar zowel bestuur als vrijwilligers gratis hun werkzaamheden doen en de ouders via ouderparticipatie mee helpen om geld op te halen voor alle kinderen op de wachtlijst. Zie voor meer informatie www.stichtingtess.nl.

Reageer op dit bericht