Nieuws

Stichting Tess
Let op! Dit artikel is al 446 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stichting Tess ‘Club van de Week’ bij de Vriendenloterij

Stichting Tess is super trots en blij dat ze Club van de Week zijn geworden bij de Vriendenloterij. Zeker in deze coronatijden waarin het voor een goed doel vrij lastig kan zijn.

Stichting Tess

Stichting Tess zorgt ervoor dat kinderen met het syndroom van down speciale dolfijnentherapie krijgen. Deze therapie kan er voor zorgen dat de kinderen met syndroom van down volledige zinnen kunnen spreken, betere concentratie krijgen en dat de oog-hand coördinatie vooruit gaat. Omdat deze therapie erg duur is en niet vergoed wordt hebben Jan Mathijssen, Hans Vermeulen en Leon van Brakel stichting Tess opgericht. Met als doel om zo geld in te zamelen om voor meer kinderen deze dolfijn ondersteunende therapie mogelijk te maken.

‘Club van de Week’

Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen in aanmerking komen voor deze titel door een aanvraag voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden in te dienen. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.vriendenloterij.nl/clubs.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Meedoen?

Bij VriendenLoterij Bingo maken deelnemers wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere mooie (geld)prijzen. Als loterijdeelnemer heb je bovendien de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Je kunt bijvoorbeeld ook meedoen voor Stichting Tess! Kijk voor meer informatie of om mee te spelen op www.vriendenloterij.nl