Nieuws

Whyn
Let op! Dit artikel is al 1760 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stille wijnen van Clos Amador verkrijgbaar bij Whyn

Verbunt Wijnkopers uit Tilburg is de exclusieve importeur van Clos Amador. De Cava’s Brut Reserva Delicat, Semi Sec Classic en Brut Rosé Tendre zijn door de vakhandel en de consument zó enthousiast ontvangen, dat Clos Amador heeft besloten ook twee stille wijnen in Nederland te introduceren: Clos Amador Macabeo – Chardonnay en Clos Amador Tempranillo – Cabernet Sauvignon.

Clos Amador

Clos Amador is Catalaans en betekent “het land van Amador”. Het is vernoemd naar Josep Amador die in de 18e eeuw als “Rabasser” verantwoordelijk was voor een perceel van een grootgrondbezitter, in dit geval een wijngaard. Zijn voormalige woonhuis, La Casita Blanca, siert nog altijd de wijngaard én de etiketten van de wijnen en herinnert aan de geschiedenis van Clos Amador.

Portfolio

Het Clos Amador portfolio bestaat uit Cava en de nieuwe stille wijnen. In het kader van de introductie van deze wijnen, vindt er van 20 augustus tot en met 24 september een Wijnkring (www.wijnkring.nl) actie plaats voor de consument. De wijnen kosten op dat moment niet € 6,75 per fles, maar € 4,95 bij aanschaf van 6 flessen. Clos Amador is in Nederland verkrijgbaar bij de Wijnkring, Whyn (www.whyn.nl) en in de horeca.

Reageer op dit bericht