Nieuws

monopoly Tilburg
Let op! Dit artikel is al 1652 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stormloop op eerste officiële spel Monopoly Tilburg

Vanaf 5.30 uur kwamen gisteren de eerste klanten op aan bij de vier PLUS filialen in Tilburg, speciaal voor de allereerste editie van Monopoly Tilburg. Bij de opening om 8.00 uur gingen er tientallen mensen tegelijk naar binnen om een spel te bemachtigen. Vanaf maandag is het spel exclusief verkrijgbaar bij de vier Tilburgse filialen van supermarktketen PLUS.

Jelle Marcus, producent Identity Games: “”We hebben al tientallen stadsedities van Monopoly gemaakt, maar dit hebben we nog nooit gezien. Het toont wel aan hoe verknocht Tilburgers aan hun stad zijn en hoe graag ze dit spel willen hebben. Op de eerste dag is bijna een kwart van de oplage al verkocht. Ik ben echt diep onder de indruk.”

De mede-initiatiefnemers van supermarktketen PLUS toonden zich vorig week al erg enthousiast over het spel: “Fantastisch hoe het spel eruit ziet. Tilburg heeft prachtige plekken die terug te vinden zijn op het bord, denk aan het Wilhelminapark, Westpoint, Piushaven, Spoorlaan en Koningsplein. Het is vooral bijzonder dat Tilburgers zelf een rol hebben gespeeld bij de samenstelling van het spel. Het is een spel geworden van én voor Tilburgers.”

Monopoly Tilburg

Het spel is vanaf nu te koop voor € 49,95 bij de vier PLUS filialen in Tilburg. In de eerste week – van 29 mei tot en met 4 juni – krijgt de consument € 15,- korting op het spel bij een minimale besteding van € 50,- euro aan boodschappen

Reageer op dit bericht