Nieuws

studentenbaantjes
Let op! Dit artikel is al 1204 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Studenten opgelet! Dit zijn de leukste studentenbaantjes van Tilburg

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur! De TOP Week wordt druk bezocht, studenten trekken in hun (gloednieuwe) kamers en de eerste boeken staan weer op de plank. Naast alle voordelen van het studentenleven is er ook een groot nadeel: het kost veel geld. Om het schooljaar daarom extra goed te beginnen, hebben wij alvast de leukste studentenbaantjes in Tilburg op een rijtje gezet. Check ze hier!

Horeca

Mocht je graag parttime in de horeca werken, dan is er veel keuze in Tilburg. Staat jouw ideale horecabaan in Tilburg nog niet bij het onderstaande rijtje? Kijk dan even hier voor de overige horeca vacatures.

Logistiek

Ben je niet echt een horecatijger, maar wil je wel graag de mogelijkheid om in de avonduren te werken? Dan kan ook in de logistiek! Bekijk hier een aantal vacatures.

Schoonmaak

Ook op het gebied van schoonmaken zijn er een aantal vacatures in Tilburg. Het voordeel van schoonmaken? Je kunt vaak vroeg op de dag beginnen, zodat je de hele middag en avond voor jezelf hebt.

Overig

Natuurlijk zijn er buiten horeca, logistiek en schoonmaak nog een hoop andere vacatures waar jij als student terecht kunt. Hieronder staan een paar van de leukste!

Leukste vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht