Studenten Rooi Pannen organiseren Glow Run voor Serious Request

De Rooi Pannen steunt Serious Request

Niet alleen 3FM dj’s Frank van der Lenden en Domien Verschuuren steunen dit jaar Serious Request. Ook De Rooi Pannen Tilburg haalt dit jaar massaal geld op voor het Rode Kruis. Studenten van de afdeling Marketing/Evenementen organiseren tot de kerstvakantie volop acties om geld op te halen. 

Evenementen

Zondag 4 december was de aftrap van de ‘Serious Request evenementen periode’ van de afdeling Marketing/Evenementen. Derdejaars studente evenementenorganistatie Sofie Nagelkerke beet het spits af. Zij organiseerde een voetbalclinic genaamd Serious Soccer in Prinsenbeek. Onder ander Pierre van Hooijdonk was aanwezig bij deze voetbalclinic.

Glow Run

Een opvallende actie is ook de Glow Run georganiseerd door leerlingen van de Rooi Pannen. Door mee te doen aan deze wedstrijd steun je de actie. Je koopt een startnummer van €7,00 en doet vervolgens mee aan de run. Kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen voor €4,00. De Glow Run vindt plaats op zondag 11 december bij Atletiekvereniging Atilla. De Run is, zoals de naam al zegt, een Glow Run dus de organisatie vraagt de deelnemers om lampjes te dragen.

Meer acties

Tot de kerstvakantie worden er op verschillende plaatsen in Tilburg en heel Zuid-Nederland ruim 70 evenementen georganiseerd door studenten van de opleiding Marketing/Evenementen Tilburg. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request 2016. De evenementen variëren van een pubquiz bij Café de Kok, drie dagen kookworkshops sushi maken bij de AH XL tot Serious hardstyle in de Zino in Tilburg.