Nieuws

nierstichting
Let op! Dit artikel is al 1172 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Studentenvereniging Olof haalt €1.700,- op voor de Nierstichting

De studentenvereniging Olof heeft een grote collecte voor de Nierstichting georganiseerd in het centrum van Tilburg. In totaal heeft de studentenvereniging een bedrag van €1.700,- opgehaald.

Maatschappelijke betrokkenheid

Studenten worden soms gezien als een groep feestgangers die alles doen behalve studeren. Hoewel de Olof student daar zeker niet vies van is, hecht Olof veel belang aan haar maatschappelijke betrokkenheid.

“Studenten vinden het leuk om zich in te zetten voor een goed doel en doen erg hun best, een jongen had zelfs €130,- in één middag opgehaald voor de Nierstichting!” zegt voorzitter Martijn Fakkert. “Het was de 36e keer dat de vereniging vastberaden aan deze collecte meedeed met een indrukwekkende opbrengst van €1.700,-” zegt Nierstichting coördinator Rian van den Eijnden.

Betrokken met inwoners van Tilburg

Naast de samenwerking met goede doelen blijft Olof erg betrokken met de inwoners van Tilburg door verschillende sociale evenementen te organiseren. Zo organiseren zij een buurt-BBQ op drie verschillende locaties waar bewoners van Tilburg voor €2,- kunnen genieten van een heerlijke BBQ. Verder is er een bejaardendiner om eenzame bejaarden bij elkaar te brengen. Olof hoopt hiermee dat de Tilburgers trots zijn dat hun stad een studentenstad is.

Reageer op dit bericht