Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2678 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Succesvolle heropening van de Bibliotheek Hilvarenbeek

Op zondag 15 september heropende burgemeester Palmen het nieuwe cultureel centrum Elckerlyc waarin de Bibliotheek Hilvarenbeek gehuisvest is. Een feestelijke en zeer succesvolle dag met tal van activiteiten voor jong en oud. Bijna 3800 bezoekers lieten zich verrassen door het nieuwe bibliotheekconcept en de leuke acties van deze dag.

Traktatie voor leden
Bibliotheekleden leenden deze dag alle dvd’s gratis en nieuwe leden ontvingen 25% korting op hun abonnement. Iedereen kreeg bovendien gratis een leuke tas mee naar huis. Ook voor kinderen was er genoeg te doen. Zij konden met Kikker op de foto of zich laten schminken.  De Bibliotheek Hilvarenbeek riep niet alleen bewondering op bij bestaande bibliotheekleden; de medewerkers schreven deze dag ook tientallen nieuwe leden in die profiteerden van de kortingsactie. Deze actie loopt nog tot eind van de maand; alle nieuwe leden ontvangen t/m 30 september 25% korting op een lidmaatschap

Inspanningen werpen vruchten af
De inspanningen van de verhuizing naar het nieuwe cultureel centrum Elckerlyc hebben hun vruchten afgeworpen. Bezoekers waren positief verrast door de nieuwe uitstraling van de bibliotheek waar de collectie een veel prominentere plaats inneemt. Een veelgehoorde reactie deze dag: “Wat is de bibliotheek mooi geworden, er is duidelijk hard gewerkt!”.

Antwoord op veranderde klantwensen
Klantbehoeften veranderen. Dit nieuwe concept staat model voor hoe de Bibliotheek Midden-Brabant in de toekomst al haar bibliotheekvestigingen wil gaan inrichten. De Bibliotheek Hilvarenbeek is de derde vestiging die volgens dit principe is ingericht; in september 2012 heropende de Bibliotheek Heyhoef als eerste haar deuren en in juni van dit jaar is de Bibliotheek Waalwijk geheel vernieuwd.

De Bibliotheek Midden-Brabant
www.bibliotheekmb.nl

 

Reageer op dit bericht