Nieuws

gratis knippen the crooks barbershop
Let op! Dit artikel is al 252 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Super initiatief: barbiers van The Crooks Barbershop knippen gratis mannelijk zorgpersoneel uit Tilburg

Wat een mooi gebaar van de twee barbiers van The Crooks Barbershop in hartje centrum. Ze gaan zes maandagen lang gratis knipbeurten geven aan mannelijke zorgverleners als de agenda het toelaat. En dat terwijl ze de centjes waarschijnlijk zelf ook hard nodig hebben.

De barbershop van Max de Jong en Ramiro Paunussa opende namelijk nog niet zo heel lang geleden. Het coronavirus trof de jonge ondernemers en ook zij moesten tijdelijk de shop sluiten. Gelukkig mogen ze sinds deze week weer aan de slag.

Gratis knippen bij The Crooks Barbershop

En dus laten de heren zich meteen van hun beste kant zien. Als bedankje aan alle hardwerkende mannelijke zorgmedewerkers, krijgen zij allemaal de kans om zich op maandag 18 mei, 25 mei, 8 juni, 15 juni, 22 juni en 29 juni gratis te laten knippen. Dus ben jij een zorgverlener? Reserveer dan snel je plekje en zorg ook dat je jouw zorgpas kunt laten zien zodat er geen misbruik van deze actie wordt gemaakt.

Om je plekje te bemachtigen, kun je het beste de website checken of een berichtje sturen via Facebook.  Misschien laat jij jezelf binnenkort wel gratis knippen door de heren.

Reageer op dit bericht