Nieuws

superdry store tilburg
Let op! Dit artikel is al 19 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Superdry Tilburg bestaat vijf jaar en breidt komende zomer uit

Deze week viert de Superdry Store in de Tilburgse Heuvelstraat haar vijfjarige verjaardag in de stad. Het merk blijft groeien en ook in Tilburg is de winkel succesvol.

Zo succesvol dat ze de komende tijd gaan uitbreiden. Zo wordt het pand van Tele2 bij de zaak betrokken en krijgt de winkel er dus behoorlijk wat vierkante meters bij. De winkel krijgt een flinke update en ook het winkelaanbod wordt de komende periode flink verruimd. Later deze zomer wordt de opening van de ge-upgrade winkel nog feestelijk gevierd en profiteer je van fijne acties.

T-shirt winnen

Om het vijfjarig bestaan van Superdry in Tilburg te vieren, mogen wij een t-shirt van het merk weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de prijsvraag op onze website in te vullen.

Over Superdry

Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings.