Nieuws

Swan Market
Let op! Dit artikel is al 342 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Swan Market stalt zijn kraampjes uit op Festival Mundial

De bekende Swan Market komt naar Festival Mundial! Het is voor het eerst dat de hippe lifestyle markt van Nederland op zo’n groot festival neerdaalt. De markt is uniek in zijn soort en heeft een onwijs creatief aanbod. Op de markt doe je de leukste vondsten: mode, sieraden, vintage artikelen, accessoires en betaalbare kunst. Dit alles wordt in het festivalweekend overgoten met een feestelijk Mundial-sausje.

Het Parkpodium

Het Parkpodium wordt dit jaar omgedoopt tot ‘Het Plein’. Een verrassende area met een gipsy-vibe waar bezoekers heerlijk kunnen ontspannen. Liggend in het gras met een biertje in je hand en de zon op je bol luister je er naar relaxte deuntjes van fijne artiesten op het podium. Het ultieme festivalgevoel! Heb je zin om even op onderzoek uit te gaan? Dan kun je op Het Plein dus ook lekker rondstruinen bij de vele kraampjes die de Swan Market te bieden heeft.

Swan Market

Dit is de eerste keer dat de Swan Market direct samenwerkt met een groot festival. De markt is begonnen in Rotterdam in 2010, maar trekt ondertussen heel het land door. Iedere week is de Swan Market te vinden in een andere grote stad in Nederland of België.

Festival Mundial

Festival Mundial vind je 24 en 25 juni in de Spoorzone in Tilburg. De line-up van het festival dijt steeds verder uit! Er zijn nog kaarten te koop via de website.

Reageer op dit bericht