Nieuws

tacobar t-huis
Let op! Dit artikel is al 92 dagen oud en wellicht niet meer relevant

T-Huis opent Tacobar in het Spoorpark: van tonijntartaar tot beef van de shortrib

Een bezoekje aan het Spoorpark is altijd de moeite waard. Maar nu helemaal! T-huis, de horecalocatie in het park, heeft namelijk een Tacobar geopend in het park. Je kunt er nu terecht voor de lekkerste taco’s en ze hebben voor ieder wat wils.

Zo staat er een taco met beef van shortrib en aioli op het menu, genieten visliefhebbers van taco’s met tonijn tartaar, is er ook aan de liefhebbers van kip gedacht en komen vegetariërs niks tekort. Je geniet al van twee taco’s vanaf €7,25. De volledige menukaart is te vinden op deze pagina. Geen liefhebber van deze Mexicaanse lekkernijen? Geen probleem! Je kunt ook sandwiches, een kop koffie, frisje of biertje scoren.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus kun je de taco’s en de andere lekkernijen alleen afhalen bij de kiosk.

Openingstijden Spoorpark verruimd

Het Spoorpark was een tijdje gesloten omdat het te druk was tijdens social distancing. Gelukkig mocht het park na een tijdje weer open en zijn de openingstijden sinds vorige week verruimd. Zo kun je van ’s ochtends tot ’s avonds genieten van dit fantastische park wat er momenteel prachtig bijligt.

Reageer op dit bericht