Nieuws

festivals
Let op! Dit artikel is al 225 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Talenten maken kans om op te treden op WOO HAH! Festival 2019

Van 8 t/m 12 juli presenteert WOO HAH! een nieuw concept met WOO HAH! Pressure Cooker: een talentenjacht waarbij deelnemers de kans krijgen om live te mogen optreden op WOO HAH! In de week voorafgaand aan het festival zullen de deelnemers met verschillende producers samenwerken om in korte tijd tracks te maken die ze datzelfde weekend op de 6de editie van WOO HAH! festival zullen presenteren.

In samenwerking met Talent Hub, UrbanLab040 en We Shape presenteert WOO HAH! festival de WOO HAH! Pressure Cooker een nieuw concept waarbij deelnemers samen met andere artiesten en producers plaats zullen nemen in de vakantiehuisjes bij het WOO HAH! festivalterrein. In een korte tijd zullen de talenten tracks produceren die ze tijdens WOO HAH! festival 2019 live ten gehore gaan brengen. Elke dag gaan de talenten werken met een andere producer om zo de creativiteit maximaal te benutten.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de week voorafgaand aan WOO HAH! (8 t/m 12 juli) zal het Pressure Cooker project verschillende accommodaties in het vakantiepark naast het WOO HAH! terrein betrekken. Er reizen drie producers naar het  terrein die elk een eigen accommodatie zullen betrekken. Gedurende de aanloop naar het festival krijgen talenten de kans om samen met groepsgenoten elke dag te werken aan nieuw materiaal.
Elke dag wordt er plaatsgenomen bij een andere producer en op donderdag worden de keuzes gemaakt: Wat zijn de beste tracks, hoe gaat de performance eruitzien? En hoe krijg je het publiek wild?

Waar kunnen bezoekers zichzelf aanmelden?

Logischerwijs is er niet voor iedereen ruimte. Daarom is er op voorhand een selectieprocedure. Via de website van WOO HAH! kunnen bezoekers zichzelf aanmelden om deel te nemen aan de Pressure Cooker. In mei kiest een jury de beste inzendingen die uiteindelijk onderdeel gaan worden van het Pressure Cooker project.

Reageer op dit bericht