Taste! opnieuw een plek in restaurantgids GaultMillau

Voor de vijfde keer op rij is Restaurant Taste! opgenomen in de GaultMillau, de onafhankelijke restaurant- en hotelgids van Nederland. Met wederom twaalf punten en een vermelding ‘Prijs|Plezier’ behaalt het Tilburgse restaurant volgens de gids een interessant niveau. 

Taste! is allesbehalve een doorsnee restaurant. Dat blijkt ook wel uit de beoordeling in de restaurantgids waarin de gerechten als “speelse combinaties, goed gebracht en aantrekkelijk gepresenteerd” worden omschreven.

Prijs/kwaliteit verhouding

Voor de tweede keer neemt Taste! de speciale vermelding ‘Prijs|Plezier’ in ontvangst. De smiley achter de naam in de gids geeft de uitstekende prijskwaliteitverhouding aan. Samen met zijn brigade heeft chef-kok Mike van Strien twaalf gerechten samengesteld waar  gasten een eigen menu uit kunnen creëren. Voor een driegangenmenu betaal je bij Taste! € 36,50.

Voortaan op maandag gesloten

Vanaf  maandag 23 november is Taste! voortaan op maandag gesloten. Zo kunnen ze onze gasten op dinsdag tot en met zaterdag blijven verrassen met exclusieve en verfijnde gerechten voor een betaalbare prijs en worden ze volgend jaar wellicht met dertien punten beloond in de GaultMillau. Vanaf 23 november zijn ze geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 17.30 uur tot 22.00 uur.Groepen vanaf 12 personen kunnen nog steeds op zondag en maandag reserveren.

Korting krijgen

Je krijgt 5 procent korting* op de rekening als je minimaal één dag van te voren een tafel reserveert via de reserveringsmodule op de website. Plaats je de reservering minimaal zeven dagen van tevoren, dan ontvang je zelfs 10 procent korting*.

*Deze korting is niet geldig in het weekend, op feestdagen, Taste! Sky High en in combinatie met andere kortingsacties.