Taus Gym tegen vrouwenleed samen met Serious Request

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de landelijke inzamelingsactie van 3FM’s Serious Request van start gaat. Serious Request staat dit jaar in het teken van (seksueel) geweld tegen vrouwen in conflictsituaties. De Nederlandse tak van International Krav Maga Federation  gaat een mooie samenwerking aan met Serious Request om geld op te halen voor het goede doel.

Wereldwijd wordt één op de vijf vrouwen seksueel misbruikt. Met name in conflictgebieden is dit een stille ramp voor de slachtoffers die nauwelijks toegang hebben tot hulp. Seksueel geweld tegen vrouwen heeft lichamelijke, geestelijke en economische gevolgen voor de toekomst van deze vrouwen in de gemeenschap. Het herstel is essentieel, juist omdat vrouwen na een conflict de basis leggen voor de wederopbouw in een gebied.

De opbrengst van Serious Request gaat naar het Rode Kruis, die deze vrouwen helpt met opvang, medische zorg en psychische begeleiding. Bovendien wil het Rode Kruis door middel van voorlichting in de gemeenschap de opvang en acceptatie van deze vrouwen stimuleren. Een waardevolle doel, die onze steun goed kan gebruiken.

Wat doet Taus Gym?
Taus Gym doet mee met de landelijke IKMF actie op speciaal verzoek van Serious Request. Op 18, 19 en 20 december organiseren IKMF sportscholen ‘women only’ Krav Maga seminars. De opbrengst van deze seminars gaan naar Serious Request. Bovendien leren de deelnemende vrouwen om zichzelf te verdedigen in bedreigende situaties. Voor beide partijen een zinvolle en mooie actie dus!

Op zaterdag 20 december kun je terecht bij Taus Gym om 11.00u voor de Krav Maga seminar: Fight like a Girl.

Meld je nu meteen aan! Neem je moeder, zusjes, nichtjes, vriendinnen en collega’s mee.

https://www.kominactie.nl/fightlikeagirltilburg

Praktische informatie
Minimale donatie voor deelname aan de Krav Maga ‘Fight like a Girl’ seminar is 10,- euro. Een vrijgevigere donatie is natuurlijk altijd welkom. Alle betalingen lopen direct via Serious Request.

Per e-mail ontvang je een bewijs van je donatie, dit is ook meteen je toegangsbewijs voor de training. Meld je aan via: https://www.kominactie.nl/fightlikeagirltilburg Meer informatie over de locatie en contactgegevens van Taus Gym:

www.tausgym.nl
www.facebook.nl/tausgym