Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1507 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tennisclub Tilburg presenteert Joris Sport als nieuwe sportpartner

Zondag 10 januari presenteert Tennisclub Tilburg met grote trots de nieuwe sportpartner voor 2016: Joris Sport, de grootste voetbalspeciaalzaak van Nederland. Joris Sport heeft onlangs De Leeuw Sport Udenhout overgenomen en gaat zich met deze vestiging volledig richten op tennis met een formule van 100% tennisbeleving.

Toekomstige samenwerking

TCT is erg blij met de toekomstige samenwerking. De club is op zoek gegaan naar een sponsor die ook echt actief bij de vereniging betrokken zou zijn. Een sponsor die, naast een financiële toevoeging, ook materieel en organisatorisch een bijdrage kan leveren. De perfecte partner is dan ook in Joris Sport gevonden. Joris Sport zal een belangrijk aandeel hebben in bijvoorbeeld clubkleding en tennisadvies. Joris Mathijsen, eigenaar en oud-voetballer bij Willem II, zal zondagmiddag aanwezig zijn voor het officiële moment van contract ondertekening.

Nieuwjaarsreceptie

Naast de nieuwe sportpartner zal zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie bij Tennisclub Tilburg ook de huidige hoofdsponsor uitgebreid worden voorgesteld: UwFinancieelPlan. Eigenaar Harold Hoeijmans richt zich met zijn bedrijf op persoonlijke financiële planning, waarbij de klant centraal staat. Dhr. Hoeijmans zal de achtergrond van UwFinancieelPlan presenteren en toelichten waarom voor Tennisclub Tilburg is gekozen als hoofdsponsorschap.
Tennisclub Tilburg is erg blij met de samenwerking met de hoofdsponsor en is erg content dat de samenwerking de komende jaren wordt voortgezet.

Reageer op dit bericht