Nieuws

Trainingen in een tent
Let op! Dit artikel is al 284 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tenten, sportapparaten en anderhalve meter: Multifit hervat trainingen in een tent

Voor veel beroepen heeft de coronacrisis er flink ingehakt. Omdat de sportscholen, naar verwachting, pas weer op 1 september de deuren mogen openen, laat Jan-Willem Mooren van Multifit zich op een creatieve manier zien. Inmiddels laat de clubmanager op een toegestane manier zijn klanten bij hem sporten: in een tent voor zijn sportscholen.

Tijdblokken

De sportievelingen kunnen zich weer zes dagen in de week in het zweet werken bij de Multifit in zowel Tilburg als in Hilvarenbeek. Natuurlijk zitten er wel regels aan verbonden. Zo werkt Multifit in tijdblokken van een halfuur, hierna wordt er een kwartier schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarna mag de volgende groep de tent in. Ook werken ze met inschrijvingen, zo kan je zelf uitkiezen wanneer je komt sporten en heb je de garantie dat je ook écht kan sporten.

Maximaal aantal personen

De tent biedt plaats voor zowel groepslessen als individuele trainingen. Zo staan er roeiapparaten, spinningfietsen en krachtapparaten. Verder worden er ook nog groepslessen gegeven voor bio circuit, zumba, xco en spinning. Het maximale aantal mensen in de tent is 20 personen, hiervan zijn twee medewerkers van Multifit dus zijn er ieder halfuur 18 klanten welkom in de tent.

Versoepeling

De fanatieke sporters kunnen van maandag tot en met zaterdag tussen 8:30 en 21:15 uur hun trainingen hervatten in de tent. De trainingen zijn alleen toegankelijk voor leden, niet leden kunnen uiteraard lid worden van Multifit. Aanmelden kan snel en eenvoudig via de MyWelness app. Omdat de sportscholen vooralsnog op 1 september pas mogen openen heeft minister van Rijn een advies gevraagd aan het OMT om wellicht eerder open te kunnen. Ook Multifit wacht deze uitspraak en beslissing af.

Reageer op dit bericht