Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1563 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Terug van vakantie? 6 leuke uittips dit weekend!

Onze wekelijkse Weekend Uittips waren eventjes op vakantie. Doordat half Tilburg afgelopen weken in het buitenland zat of elders in het land op vakantie was, werd er in de stad wat minder georganiseerd dan normaal. We hadden jullie natuurlijk kunnen vertellen dat je bij verschillende kroegen verrekte goede bieren kunt drinken, je in het centrum goed op stap kunt gaan, Euroscoop en Pathé goede plekken zijn om een filmpje te pakken en dat je bij de Voltage genoeg te doen hebt voor een gezellig avondje uit. Hebben we niet gedaan, want we gingen ervan uit dat jullie de stad op jullie duimpje kennen. 

Foto: Freddie de Roeck

Enfin: de Weekend Uittips hebben genoten van een heerlijke vakantie en zijn uitgerust om er weer een jaar tegenaan te gaan. Wil jij niks missen dit weekend in Tilburg? Check dan snel hieronder onze leukste uittips voor 18, 19 & 20 augustus.

De leukste uittips dit weekend

Film kijken midden in de natuur

Nog ver voor de bioscooppremière kun je op vrijdag 18 augustus genieten van een unieke eenmalige sneakpreview van beelden uit de natuurlijk ‘De Wilde Stad’. De film start om 21:00 uur bij het natuurtheater in Oisterwijk. Een kaartje kost €5,- aan de kassa.

Decibel Festival bij de Beekse Bergen

De helft van Tilburg staat zaterdag 19 augustus uit hun dak te gaan bij Decibel Festival. De beste hardstyle en hardcore dj’s gaan er weer een gigantisch feest van maken in de Tilburgse achtertuin. Er zijn nog een aantal kaarten voor het festival te koop.

Bierfestival de Hopwagon in de Spoorzone

Bij de Houtloods en de Wagon in de Spoorzone wordt op zaterdag 19 augustus het eerste craft beer & foodpairing festival van Nederland georganiseerd. Tussen 15:00 – 21:00 uur geniet je van de lekkerste bieren en prachtige bijpassende hapjes. Verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland presenteren hun brouwsels en er worden workshops georganiseerd. Entree is gratis!

Gratis concert in de Oude Warande

Op zaterdag 19 augustus geven Liseth Horsten en Eric van Dijsseldonk een gratis concert tijdens Grotto Live midden in de Oude Warande. Het concert begint om 15:30 uur.

A Musical Sunrise in the Park

Ook deze zomer kun je weer loungen in het Wilhelminapark. Op zondag 20 augustus vindt namelijk het lounge-evenement ‘A Musical Sunrise in the Park’ plaats in het Tilburgse Wilhelminapark. Er is een optreden van Anne Stockman en voor kinderen wordt van alles georganiseerd.

Sunday Live Bij Vermeer

Genieten van live muziek en een heerlijk drankje (en eventueel hapje) aan de Piushaven? Zondagmiddag 20 augustus staat er tussen 15:00 – 17:00 een nieuwe editie van Sunday Live Bij Vermeer op het programma. De entree is uiteraard helemaal gratis.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht