Nieuws

burger king
Let op! Dit artikel is al 371 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Terug van weggeweest: Burger King opent eind dit jaar in Tilburgse binnenstad

Goed nieuws voor de Whopper fans in Tilburg: Burger King keert terug naar Tilburg. Het nieuwe restaurant komt op de hoek van de Heuvelring en het Piusplein en zal in het laatste kwartaal van 2018 haar deuren openen.

90 plaatsen binnen, vijftig buiten

Er komt plek voor 90 gasten in het restaurant en er komen ruim 50 zitplaatsen op het terras. Daarnaast krijgt het restaurant in Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun Whopper kunnen happen. Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: “We kunnen niet wachten om eind dit jaar ons nieuwe restaurant in Tilburg te openen. De verzoeken op Facebook om weer een Burger King in Tilburg te openen zijn ons niet ontgaan en we konden dit natuurlijk niet negeren! Na ruim twintig jaar afwezigheid zijn we dan ook heel blij dat we weer terugkeren in deze stad die bekend staat om zijn hamburgerliefhebbers. Daar mag de Whopper natuurlijk niet ontbreken!”

“De komst van Burger King is eigenlijk heel logisch als je kijkt naar de ontwikkelingen die onze stad doormaakt. Daar hoort een wereldmerk als dit gewoon bij. Ik heb er alle vertrouwen in dat vergelijkbare formules van dit kaliber makkelijk naast elkaar kunnen bestaan. Tof dus dat Burger King na ruim twee decennia terecht terug is in Tilburg, een aanwinst voor alle hamburgerliefhebbers,”aldus Niek van den Broek, Directeur Heuvelpoort. Het restaurant in Tilburg wordt het zestigste Burger King restaurant in Nederland. Burger King Tilburg is het eerste restaurant dat wordt geopend onder de nieuwe master franchise BKNL B.V.

Reageer op dit bericht