Nieuws

winter love festival
Let op! Dit artikel is al 398 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Terugblik: GroenRijk Winter Love Festival

Van food demonstraties tot trendtalks en van een workshop letterslingers maken tot muzikaal vermaak het was afgelopen weekend allemaal te vinden bij het Winter Love Festival van GroenRijk Tilburg. Nu het drukke weekend voorbij is blikken wij even terug. 

Optredens

De muzikale aankleding tijdens het weekend werd door meerdere artiesten verzorgd. De artiesten die dit weekend aanwezig waren: Laura Beekman (bekend van Giels Talentenjacht en de titelsong Hartenstrijd), Lisa van Nes, Sanne Rambags, en het muzikale duo Luna López bestaande uit Lilly en Carlotta.

Winter love festival

Inspirerende food & lifestyle talks

Ook waren er tijdens het weekend inspirerende food en lifestyle talks. Hanne Clemens ook wel Miss Havermout genoemd heeft op beide dagen alle ins en outs verteld op het gebied van foodtrends. Lifestyle expert en trendwatcher Willemijn van den Broek van Buro Heldth heeft haar verhaal gedaan over groene en gezonde interieurs.

winter love festival

Kinderen

Voor de kinderen was er ook genoeg te doen. Zo konden ze gratis meedoen met een workshop letterslingers maken, werden er winterverhalen voorgelezen en konden ze geschminkt worden.

Winter Love Festival

De aankleding van het Winter Love Festival blijft tot en met 31 december staan, dus ben je nog niet geweest dan heb je nog genoeg tijd om even een kijkje te gaan nemen.

winter love festival

Reageer op dit bericht