Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1672 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Terugblik op de Seniorenmiddag Amstel Bierhal

Afgelopen donderdag was de Bierhal voor één keer niet gevuld met uitgelaten en feestende jongeren, maar met 65-plussers! EET met je hart organiseerde deze middag samen met de Amstel Bierhal een seniorenmiddag op de Tilburgse Kermis. Met bingo én een optreden van Ben Cramer.

Door: Hélène Schneiders

Om half 1 begon het al binnen te stromen en toen om half 2 onze ouderen binnen kwamen (sommigen van hen kwamen in stijl aan in de Partybus van Gijsbers), was de Bierhal goed gevuld. Snel moesten er nog flink wat banken bijgezet worden om iedereen van een zitplaats te voorzien.

De bingo

Na de officiële opening van kermiswethouder Erik de Ridder konden we los. Onder de enthousiaste begeleiding van ons presentatie duo Kenneth & Joost werden de eerste ballen getrokken en was het wachten op de eerste bingo! Daarna viel nog vele maken Bingo en werden geweldige prijzen uitgedeeld, met als hoofdprijs een vakantiecheque van maar liefst 250 euro!!

Na de bingo werden onze ouderen getrakteerd op poffertjes van Tinus Beekvelt (een klassieker die niet van de kermis weg te denken is), en als kers op de taart was er een optreden van Ben Cramer. De ouderen deinden heerlijk mee op de muziek en hier en daar werd luidkeels meegezongen. Wat hebben ze weer zichtbaar genoten. We kunnen wel stellen dat we erin zijn geslaagd de senioren middag terug op de Tilburgse Kermis te krijgen. Dit smaakt naar meer voor de komende jaren!

Bekijk ook eens het fotoboek van de Seniorenmiddag in de Amstel Bierhal.

 

Reageer op dit bericht