Nieuws

The Prodigy
Let op! Dit artikel is al 294 dagen oud en wellicht niet meer relevant

The Prodigy voor een exclusieve Nederlandse show naar 013

Al ruim twee decennia lang maakt The Prodigy wereldwijd indruk met hun unieke sound en spectaculaire liveshows. Op maandag 11 december komen de Britse elektropunkers naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show. De kaartverkoop start op vrijdag 29 september om 11:00 uur via de website van 013.

The Prodigy

‘Smack My Bitch Up’, ‘Out of Space’, ‘No Good (Start The Dance)’, ‘Take Me To The Hospital’ en ‘Firestarter’: zo maar een greep uit de indrukkende discografie van The Prodigy. Met een mix van techno, acid, breakbeat en punk slaat de groep al bijna 25 jaar een stevige brug tussen rock en dance. Het laatste studioalbum ‘The Day Is My Enemy’ uit 2015, kwam op twee binnen in de Nederlandse hitlijsten en barstte opnieuw van de energie. Een liveshow van deze band staat dan ook garant voor een flinke portie adrenaline.

Een van de laatste keren dat The Prodigy in Nederland optrad, was in een bomvolle Ziggo Dome. Op maandag 11 december krijgen fans de kans Liam Howlett, Keith Flint en Maxim in de intieme Main van 013 te zien en komen opnieuw alle hits voorbij. Daarnaast maakte The Prodigy recent bekend nog voor het einde van dit jaar met nieuw materiaal te komen. Dat belooft al veel goeds voor de show op 11 december. Start the Dance!

Praktische informatie

The Prodigy

Wil jij erbij zijn op maandag 11 december? Tickets kosten €47,50 exclusief servicekosten. De ticketverkoop start op vrijdag 29 september om 11.00 uur via de website van 013.

 

Reageer op dit bericht