Nieuws

Theaters Tilburg
Let op! Dit artikel is al 989 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theaters Tilburg is op zoek naar Tilburgse stemmen!

OPERA2DAY is 26 maart te zien in Theaters Tilburg. Voor de voorstelling Dr. Miracle’s last illusion, is OPERA2DAY op zoek naar 25 mensen die een belangrijke functie willen vervullen tijdens een indrukwekkend moment in de voorstelling.

Dr. Miracle

Je volgt de ongrijpbare illusionist Dr. Miracle. Als zijn assistente tijdens een show door een tragisch ongeluk omkomt, raakt hij bedwelmd door de schoonheid van haar overgang naar de dood en het eeuwige licht. In een zoektocht om deze ervaring opnieuw te beleven, raakt hij verzeild in een wereld vol slaapwandelaars, waanzinnigen en dolende zielen. Kijk je naar lichtvoetige illusies? Of is het een gedetailleerd verslag van een reeks gruwelijke moorden?

Aan het eind van de voorstelling komen de vrouwen die Dr. Miracle heeft laten ‘verdwijnen’ terug als geestverschijningen, om hem mee te nemen naar het eeuwige licht. Of zijn het alleen maar de stemmen in zijn hoofd die hij hoort? Dit moment in de voorstelling wordt op een muzikale manier vertolkt, namelijk met een klankveld waarin een groep participanten in de zaal uitvoerend artiest is! Een klankveld ontstaat wanneer mensen ieder op hun eigen manier een klank maken, en uit de chaos van alle verschillende stemmen ontstaat dan een betoverend klanklandschap.

Aanmelden

OPERA2DAY is op zoek naar 25 personen (ervaring is niet nodig) per voorstelling die verantwoordelijk willen zijn voor dit indrukwekkende moment! Als je je aanmeldt om mee te doen, kom je éénmaal repeteren. Daarnaast word je op de avond voor de voorstelling een uur voor aanvang in het theater verwacht voor een generale repetitie in de zaal. Na de generale repetitie meng je je met de rest van het publiek in foyer, en samen met hen ga je vervolgens de voorstelling in.

Wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website van Theaters Tilburg en meld je aan!

Reageer op dit bericht