Nieuws

nickensimon
Let op! Dit artikel is al 368 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theaters Tilburg kan in 2017/2018 op volle zalen rekenen

Vrijdag 19 mei ging de verkoop van het nieuwe theater- en concertseizoen van Theaters Tilburg van start. Ook in 2017/2018 kan het Tilburgse theater weer op volle zalen rekenen: er zijn weer meer kaarten verkocht in het eerste weekend dan het jaar ervoor. De populairste naam van het nieuwe programma? Dat is Jochem Myjer; zijn shows waren binnen enkele uren volledig uitverkocht.

Extra datum voor Nick & Simon

Ook het nieuw aangekondigde theaterconcert van Nick & Simon op donderdag 22 maart vond gretig aftrek. De Aangenaam-tour, die gepaard gaat met een nieuw, gelijknamig album, is daarom uitgebreid met een extra datum. Het leukste duo uit Volendam komt namelijk ook op woensdag 21 maart al richting Theaters Tilburg. De kaartverkoop voor de nieuwe datum is inmiddels gestart.

Hardlopers: bijna uitverkocht

Vooral cabaret blijkt ook dit jaar weer populair. Voor de shows van o.a. Steven Brunswijk, Katinka Polderman, Guido Weijers, Johan Goossens en Marc-Marie Huijbregts zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. Maar ook andere voorstellingen en concerten doen het goed. Wie de try-out voorstelling Forever 27 van de Rockacademie wil bijwonen moet er snel bij zijn, en ook tickets voor Amsterdam Sinfonietta & Typhoon vliegen de deur uit.

Altijd op de hoogte blijven van (extra) voorstellingen en concerten van Theaters Tilburg? Het theater raadt aan de website en social kanalen in de gaten te houden.

Reageer op dit bericht