Nieuws

kaartverkoop theaters tilburg
Let op! Dit artikel is al 342 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theaters Tilburg verkoopt 75.000 tickets tijdens voorverkoop nieuwe theaterseizoen

Nu de vakantie en het festivalseizoen grotendeels voorbij zijn, gaat het theater- en concertseizoen van Theaters Tilburg van start. Half mei startte de voorverkoop voor zo’n 400 voorstellingen en concerten. De belangstelling bleek groot. Sinds 2012 zijn er niet meer zoveel tickets verkocht voordat het seizoen daadwerkelijk begint, namelijk 75.000.

Ook dit jaar is het genre cabaret het meest populair. Zijn de voorstellingen van enkele grote namen als Theo Maassen en Daniël Arends inmiddels uitverkocht, binnen de 50 cabaretnamen die op het programma staan valt nog veel te kiezen: van Najib Amhali en Rundfunk tot Bert Visscher. Ook in de andere genres is de keuze nog breed. Zo zijn er onder andere nog tickets beschikbaar voor bekende namen als Herman van Veen, Nick & Simon, Lucas & Arthur Jussen en The Analogues. De grote shows en musicals die te zien zijn, zijn o.a. Kinky Boots, ’t Schaep met de 5 Pooten en Showponies. Ook de vaste gezelschappen zijn weer van de partij zoals het Internationaal Theater Amsterdam, het Nederlands Dans Theater en in de concertzaal onder andere philharmonie zuidnederland en Amsterdam Sinfonietta.

De Achterkant van Tilburg

Het seizoen ‘19/’20 start op 5 september met Mijmeren onder de sterrenhemel door André Kuipers en orkest Kamerata Zuid. In het weekend van 7 en 8 september gaat tijdens De Opening het culturele seizoen in de Tilburgse binnenstad van start. Tegelijkertijd start De Achterkant van Tilburg over de verborgen samenleving achter drugscriminaliteit. Deze voorstelling door Het Zuidelijk Toneel is zeven keer in de schouwburg te zien.

Verkoopinformatie

Bestellen voor voorstellingen en concerten in seizoen ‘19/’20 is mogelijk via www.theaterstilburg.nl, door langs te komen bij de Ticketservice of door te bellen naar 013 – 543 22 20.

Reageer op dit bericht