Nieuws

theaters tilburg
Let op! Dit artikel is al 358 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theaters Tilburg zet vijftig mantelzorgers in het zonnetje

Op 21 september a.s. nodigen Theaters Tilburg en Senf Theaterpartners 50 mantelzorgers uit om van een onbezorgd avondje uit te genieten. Mantelzorgers worden ontvangen met koffie en thee, krijgen een vrijkaart voor de voorstelling De Vader (Hans Croiset & Johanna ter Steege) en na afloop een meet & greet met de acteurs.

Ook verzorgt Thebe Extra een informatiepunt met allerlei diensten voor mantelzorgers. Zo hopen de drie organisaties op Wereld Alzheimerdag iets kleins te betekenen voor Tilburgers die intensief voor iemand anders zorgen.

Ben of ken je een mantelzorger?

Geef jezelf, of de mantelzorger die je hier blij mee kan maken, dan op via communicatie@theaterstilburg.nl. Vermeld hierbij in ieder geval je naam en e-mailadres. Je kunt reageren tot 10 september. Bij meer dan 50 aanmeldingen wordt geloot.

Over De Vader

Terug in het theater: publieksfavoriet en Louis d’Or winnaar De Vader. Tachtig is hij nu. André, een gepensioneerde tapdanser, die samen met zijn dochter Anne en haar man woont. Of was hij een ingenieur en krijgt hij bezoek van diezelfde dochter en haar nieuwe vriend? Waarom heeft hij zijn pyjama eigenlijk nog aan? Is het al ochtend of is het nog avond? In De Vader zien we de verwarring van iemand met Alzheimer. Het levert herkenbare situaties op die niet alleen schuren, maar tegelijkertijd ook buitengewoon komisch zijn.

Reageer op dit bericht