Nieuws

Let op! Dit artikel is al 181 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theaters Tilburg zoekt koren voor achtste editie Tilburg in Koor

Tilburg telt vele koren. Het festival Tilburg in Koor is dan ook al zeven edities een daverend succes. Op zondag 9 juni is het weer tijd voor dit groots opgezette korenfestival. Elk jaar presenteren zich ruim 30 koren en zanggroepen in de concertzaal en de Muzentuin.

Alle Tilburgse koren en vocale ensembles kunnen zich hiervoor aanmelden. Van kinderkoren, barbershop groepen, musicalgroepen, shantykoren, gospelchoirs tot theatergroepen en klassieke koren, ieder koor is welkom zich aan te melden. Tilburg in Koor is een muzikale wandeling van jazz naar pop en van Slavische liederen naar opera, musical en klassieke muziek. Het evenement wordt afgesloten met een grootschalig samenzang.

Oproep koren

Tilburg in Koor wordt georganiseerd door de Federatie Tilburgse Zangverenigingen en Theaters Tilburg. Wil je meedoen en je koor of groep presenteren aan een groot publiek? Koren en vocale groepen (ook van buiten Tilburg) kunnen zich inschrijven tot 28 februari 2019. Dit kan via het contactformulier op de website www.ftz-tilburg.nl of met een mailtje naar secretariaat@ftz-tilburg.nl.

Reageer op dit bericht