Nieuws

Singer-songwriter
Let op! Dit artikel is al 158 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theaters Tilburg zoekt singer-songwriters voor onvergetelijk programma

Droom jij van een singer-songwriter carrière en wil je op een tof podium staan? Dat kan! Tilburgse singer-songwriter Claudy volgt een muzikaal traject binnen Theaters Tilburg en zoekt nog meer ongekend singer-songwriters talent om er samen een onvergetelijk muzikaal avondprogramma van te maken!

Dit is de ultieme kans om samen met nog wat singer-songwriters in de studiozaal van Theaters Tilburg een geheel akoestisch optreden neer te zetten. Het motto is: voor en met de stad. In dit geval: Tilburg. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een selectie/auditie plaats vinden in week 7. Ook is het belangrijk dat je in week 8/9, midden april en week 19 beschikbaar bent.

Aanmelden kan door te mailen naar info@claudymusic.nl tot en met 1 februari. Let op: stuur je biografie, korte motivatie en een video van een eigen liedje waar je live te horen bent.

Over Claudy

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze heeft altijd een passie voor muziek gehad en schrijft persoonlijke luisterliedjes. Ze schrijft Nederlandstalige teksten die recht uit haar hart komen. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent. Slechts gewapend met een akoestische gitaar en haar warme stemgeluid brengt ze haar liedjes solo ten gehore. Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje ‘Hier En Nu’ van Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij stond Claudy eind december 2019 in de voorstelling ‘We Lusse Ze Gruun’ in de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens.

Ook op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won, was zij te bewonderen. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. Verder volgde ze workshops bij onder andere Stephanie Struijk (Stevie Ann) en Tim Akkerman (ex zanger Di-rect). Tenslotte heeft Claudy als ongekend talent op radio Veronica mogen spelen, in het radioprogramma ‘Muziek & zo’ van Eefke Boelhouwers op Omroep Brabant en op KRO NCRV radio.

Reageer op dit bericht