Theatraal tafelen in Theaters Tilburg

Vorige maand startte bij Theaters Tilburg de kaartverkoop voor theaterseizoen 2015/2016. Naast voorstellingen en concerten valt er ook op culinair gebied genoeg te beleven. In restaurant Lucebert, volgens insiders het best bewaarde culinaire geheim van Tilburg, zijn tal van smaakvolle avonden georganiseerd.

Première Rudolph van Veen

Tilburger en 24Kitchen-personality Rudolph van Veen maakt dit najaar eenmalig de overstap van televisie naar theater. En waar anders kan zijn eerste theatervoorstelling beter in première gaan dan in Theaters Tilburg? Rudolph’s Christmas (12 november) is een sfeervolle en bovenal culinaire kerstshow met heerlijke recepten, kookdemo’s en praktische tips waarin één vraag centraal staat: “Wat eten we met Kerst?”. Vooraf is er de mogelijkheid om in restaurant Lucebert van Rudolphs zelf samengestelde arrangement te genieten. Uiteraard komt Rudolph zelf ook langs.

Dinerspecials, een complete avond uit

Wegens succes is een aantal bijzondere dinerspecials terug. In de Faulty Towers Dinners Experience op 11 oktober sleuren ’s werelds beste Fawlty Towers-imitatoren gasten mee in de hilarische wereld van het restaurantwezen. Dineren in het donker (15 november en 10 januari) is de ultieme smaakbeleving waarbij je volledig bent aangewezen op smaak-, reuk- en tastzintuigen. Op 22 mei staat een culinair hoogstaand diner op programma: in het Asperge & Kreeftdiner bereidt chef-kok Tom Biessen de heerlijkste traditionele en innovatieve gerechten met asperges en kreeft.

Musical Dinner Sensation

Al jaren slaan Fontys Hogeschool voor de Kunsten en restaurant Lucebert de handen succesvol ineen voor Musical Dinner Sensation. Tijdens een driegangendiner van Tom Biessen brengen studenten Muziektheater de mooiste musicalsongs ten gehore. Musical Dinner Sensation vindt komend theaterseizoen vijf keer plaats. Daarnaast zijn er een aantal extra edities met een bijzonder thema: Surprise, Christmas, Valentine en Jazz. Kijk op de website voor actuele data.

Winnaar Kookworkshop bekend

Wie in mei tickets kocht voor het nieuwe theaterseizoen maakte kans op een kookworkshop o.l.v. chef-kok Tom Biessen in restaurant Lucebert. De winnaar is inmiddels bekend: Lianne Kwantes bereidt samen met Tom in september een driegangendiner in onze keuken.

Tickets bestellen

Trek gekregen? Tickets voor deze smaakvolle avonden zijn te bestellen op www.theaterstilburg.nl of telefonisch op 013 543 22 20.