Themabijeenkomst communicatie voor sportverenigingen

Op donderdag 29 januari 2015 bent u welkom bij de themabijeenkomst communicatie voor sportverenigingen. Het team verenigingsondersteuning en Sport Support Tilburg van de Gemeente Tilburg hebben communicatiebureau het Inventief gevraagd een inspirerende en interactieve avond op te tuigen waarbij aandacht wordt geschonken aan hoe communicatie uw vereniging stevig op de kaart zet.

Meer mensen die meedoen, meer leden en meer sponsors. Is dat wat u in 2015 wilt voor uw sportvereniging? Stelt u zich eens voor dat opeens iedereen het beleid van de vereniging begrijpt, dit omarmt en er ook tevreden van wordt. Dat is wat u met communicatie kunt bereiken. Over de rol van communicatie wil Pieter-Marijn van der Velden van het Tilburgse communicatiebureau Het Inventief een balletje opgooien. Om u vervolgens te laten merken wat u daar met uw vereniging direct mee kunt doen.

De bijeenkomst wordt gehouden in sportcomplex T-Kwadraat (Olympiaplein 382) te Tilburg. Tijdens deze avond wordt het thema communicatie op interactieve wijze aan u gepresenteerd. Deelname aan deze themabijeenkomst is voor sportverenigingen gratis.

Programma

Pieter-Marijn van der Velden van Het Inventief leidt de bijeenkomst. Het programma op 29 januari ziet er als volgt uit:
19.15 uur: inloop met koffie en thee
19.30 uur: start bijeenkomst
21.30 uur: einde bijeenkomst

Verenigingen worden deze avond uitgedaagd om te reageren op de vele praktijkvoorbeelden en krijgen korte opdrachten. Wij geven u graag de mogelijkheid om er voor uw vereniging nog meer uit te halen en uw vragen over communicatie vooraf bij ons neer te leggen. Het zou prettig zijn, als u deze vragen uiterlijk 23 januari naar ons mailt zodat het meegenomen kan worden voor de themabijeenkomst.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot maandag 26 januari 2015 door een e-mail te sturen naar Ben.de.Fretes@Tilburg.nl. Voor deze bijeenkomst kunnen maximaal 40 personen zich aanmelden (maximaal 2 personen per vereniging). Meldt u zich dus snel aan, want vol is vol. Zodra uw aanmelding is ontvangen, krijgt u een bevestiging per e-mail.