Nieuws

Let op! Dit artikel is al 66 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Thuis zijn we op ons sterkst: Willem II start met leuke #StayAtHome campagne

Ook Willem II ervaart flinke hinder van de Coronacrisis. De competities liggen stil, er is veel onduidelijkheid over de hervatting hiervan, supporters & sponsoren hebben veel vragen en de fanshop aan het stadion is dicht. Toch speelt Willem II creatief in op de Coronacrisis en roepen ze op om thuis te blijven. 

Dit gaat wel gepaard met een stukje zichtbaarheid in de stad. Zo roept de club op om deze poster te downloaden, uit te printen en voor je raam te plakken. Zo kunnen Willem II supporters zorgen voor zichtbaarheid in de stad en een goede boodschap meegeven.

Thuis zijn we op ons sterkst

“In deze moeilijke periode wordt de strijd thuis geleverd. En deze keer gebruiken we het thuisvoordeel niet om drie punten te pakken, maar om samen het coronavirus te verslaan. We zien elkaar dus even niet in het Koning Willem II stadion, maar blijven thuis. Door thuis te blijven en afstand te houden denken we aan onze eigen gezondheid en aan die van anderen. Hang deze pagina voor jouw raam en laat zien dat jij als Willem II’er goed op jezelf past én goed op de mensen om je heen,” schrijft Willem II op de clubwebsite.

De poster is hier te downloaden.

Thuis kleuren en puzzelen

Ook voor de kids heeft Willem II verschillende leuke dingen voor thuis bedacht. Van Willem II kleurplaten tot woordpuzzels. Ook hebben ze een leuk Willem II memorycard spel ontwikkeld. Alles over deze Willem II spelletjes voor thuis, lees je op de website.

Reageer op dit bericht