Nieuws

kattencafé
Let op! Dit artikel is al 836 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tijd voor een update: hoe zit het met het kattencafé in Tilburg?

Eind 2018 werd er een crowdfundingactie opgezet om het eerste kattencafé van Tilburg te openen. Het was een spannende race, maar er werd genoeg geld binnengehaald om Kattencafé De Spinnerij te openen. Maar hoe staat het er nu voor? We vroegen het aan initiatiefneemster Yvette Kouwenberg. 

“De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het aanvullen van het budget omdat we de crowdfunding met 82% hadden afgerond. Ook hebben we al een deel inventaris aangeschaft en zijn de benodigde diploma’s behaald. Er zijn contacten met lokale dierenopvangcentra zodat we straks een aantal asielkatten een fijn nieuw thuis kunnen bieden. Ook zijn we bezig met fijne vrijwilligers te vinden. We hebben al veel aanmeldingen, supertof! Verder zijn er al diverse fijne leveranciers gevonden voor de lekkerste koffie en thee en uiteraard de gebakjes. Dus achter de schermen zijn we druk bezig.”

Op zoek naar een locatie

Met het vinden van een geschikte locatie voor Kattencafé De Spinnerij is Yvette nog druk bezig. “Vanaf september is de jacht naar een geschikt pand geopend! Het mooiste zou zijn als we een toffe plek vinden in het Dwaalgebied. Het moet in ieder geval in het centrum van Tilburg komen zodat het voor iedereen bereikbaar is.” Ze geeft aan dat alle tips of ideeën hiervoor welkom zijn. Wanneer het kattencafé precies open gaat, is dus nog niet duidelijk.

Wil je meer weten over de crowdfundactie, check dan ook eens dit artikel. Houd de facebookpagina van De Spinnerij in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Reageer op dit bericht