Nieuws

tiktok tilburg.com
Let op! Dit artikel is al 108 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg.com nu ook actief op TikTok: check ons kanaal voor de leukste foodtips in Tilburg

Tilburg heeft fantastische horecazaken om te ontbijten, lunchen, dineren of lekker te borrelen. Of je nu naar de binnenstad gaat, de Piushaven, het Dwaalgebied, de Spoorzone of elders in de stad: overal kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes. Maar het kan zijn dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij gaan je met ons TikTok kanaal een handje helpen. Op TikTok lichten wij namelijk de leukste horecahotspots uit én de gerechten die je er zeker eens moet proeven. 

Maar eerlijk is eerlijk. We waren wel een tijdje aan het stoeien met de invulling van ons TikTok kanaal. Want hoe kunnen we ervoor zorgen dat we jullie naast onze andere social media kanalen blijven verrassen met leuke content? En hoe zorgen we ervoor dat de content die we plaatsen op ons TikTok kanaal past bij ons platform en onze volgers. Wij denken dat we nu de juiste insteek hebben gevonden door er hét Tilburgse foodkanaal van te maken.

Volg ons op TikTok

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste horecatips in Tilburg? Wil je weten wat de signature dish is van een bepaalde zaak of wat je zeker moet proeven? Volg ons dan snel op TikTok. Dat kan zo: open je TikTok app en zoek bij gebruikers naar Tilburg.com. Druk eventjes op volgen en je ziet de leukste foodtips langskomen.

Zo zijn we de afgelopen weken al bij een aantal toffe zaken langsgegaan. Denk aan Stadsbrouwerij 013, Brunchcafé Koppig, Gastrobar RIX, Pulcinos, Tokobar To Go en veel meer. De komende tijd zullen we nog veel meer leuke foodtips aan ons kanaal toevoegen.

TikTok bij jou maken?

Heb jij een horecazaak in Tilburg en lijkt het je leuk dat wij bij jou langskomen om een TikTok op te nemen? Stuur dan even een mailtje naar info@tilburg.com met gegevens van het bedrijf waar je van bent en het gerecht dat je graag wilt uitlichten. Misschien komen wij dan wel snel bij je langs!

Social media kanalen Tilburg.com

Zoals je van ons weet, zijn wij actief op verschillende social media kanalen. Volg je ons nog niet? We zetten de linkjes naar onze verschillende kanalen voor je op een rijtje.

  • Instagram (met dagelijks leuke tips, evenementen, nieuws, vacatures, de mooiste foto’s van de stad en veel meer)
  • Facebook (met het laatste nieuws en mooie interviews)
  • LinkedIn (met zakelijk nieuws en leuke vacaturetips)
  • Twitter (met het laatste nieuws)
  • TikTok (met de beste foodtips in Tilburg and many more to come)