Nieuws

awayday
Let op! Dit artikel is al 429 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg.com sponsort supportersbus ‘Awayday Willem II’

Dat Willem II supporters trouwe supporters zijn, kunnen wij beamen. Tweewekelijks zitten uitvakken in heel Nederland vol met Willem II supporters die stad en land afreizen om hun club te ondersteunen. Dit kost veel tijd en geld. Jaarlijks organiseert Willem II in samenwerking met de verschillende supportersgroepen een ‘Awayday’. Sponsoren nemen de bus kosten voor hun rekening waardoor supporters voor een voordelig tarief af kunnen reizen.

Foto: Awayday 2015/2016, FC Utrecht – Willem II

Het doel van de Awayday is om zoveel mogelijk supporters een uitwedstrijd te laten bezoeken. Dit jaar is PSV – Willem II uitgeroepen tot Awayday. Supporters kunnen de wedstrijd voor €12,50 bezoeken. Als Tilburg.com zijnde leveren wij graag een bijdrage aan de Awayday en sponsoren dit jaar een bus.

Bus sponsoren

Wil jij als bedrijf zijnde bijdragen aan dit geweldige initiatief? Voor slechts €500,- (exclusief BTW) kun je met je bedrijf één van de vele bussen sponsoren. Wat je daarvoor terugkrijgt:

  • Vijf businesskaarten voor de eerste verdieping + toegang voor een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag of Go Ahead Eagles of 25 tribunekaarten voor de Eretribune voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag of Go Ahead Eagles.
  • Sponsoruiting op de websites van stichting KingZine (Tilbo.com), de supportersclub Willem II (www.willem2.org) en Willem-ii.nl. Daarnaast komt er ook een vermelding van uw bijdrage aan deze Away Day op onze website en social media.

Je interesse gewekt? Neem dan contact op met Pim Delmee door de mailen naar pim.delmee@willem-ii.nl.

Reageer op dit bericht